0

Vaporul ”Prințesa Niprului” a acostat în portul Odesa

Nava de pasageri ”Prințesa Niprului” a ajuns, din nou, la Odesa, aceasta fiind a cincea vizită din acest sezon estival în sudul Ucrainei, ceea ce demonstrează popularitatea traseului turistic respectiv – informează administrația portului din Odesa. De această dată, nava transportă 140 de turiști din Germania, România și Elveția, care, după o zi de vizitare a obiectivelor turistice din oraș, miercuri au programată plecarea spre așa-numita Veneție ucraineană – localitatea Vilcovo, de unde își vor continua traseul spre Constanța,

Următoarea cursă va fi mai lungă, potrivit administrației portuare din Odesa, traseul urmând să înceapă la Kiev și să se încheie în portul Fetești din România. Nava de pasageri ”Prințesa Niprului” va mai acosta în portul maritim din Odesa în luna iulie a acestui an – potrivit directorului agenției „London Sky“, Konstantin Licikaki.

TOCpress a scris anterior că Ucraina și România au reluat croazierele cu nava de pasageri ”Prințesa Niprului”. După o pauză de trei ani, vaporul respectiv, având 125 de metri lungime și 16,7 metri lățime, efectuează curse pe ruta Fetești (România) – Odesa – Mikolaiv – Herson – Dnipro – Kiev.

Filed in: Odesa, Știrea ta Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

Pentru validarea formularului completeaza rezultatul adunarii : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 5340 TOCpress. All rights reserved.
webdesign project by Artimaginum DTh.
stats tracker