0

Poroșenko și Iohannis, așteptați în iulie la Cernăuți

Președintele Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Oleksandr Fișciuk, a declarat, la ședința comună a comisiilor parlamentare din Rada Supremă, că autoritățile ucrainene își propun ca, până la 20 iunie 2018, să finalizeze lucrările de modernizare a punteleor de trecere a frontierei “Diakivți-Racovăț” și “Krasnoilsk-Vicovu de Sus” – potrivit unui omunicat de presă al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, preluat de TOCpress.

Totodată, Fișciuk a anunțat că la redeschiderea punctelor de trecere a frontierei, programată pentru 1 iulie 2018, vor participa președinții Ucrainei și României, Petro Poroșenko și Klaus Iohannis – scrie TOCpress.

“Planificăm să finalizăm lucrările până pe 20 iunie, iar pe 1 iulie aceste puncte vamale să fie date în exploatare, în prezența președinților Ucrainei și României” – a declarat guvernatorul regiunii Cernăuți, la ședința comună a comisiilor parlamentare din Rada Supremă a Ucrainei.

“Fără dezvoltarea punctelor de trecere a frontierei și, de asemenea, fără o legătură rutieră între raioane și regiuni, nu putem vorbi despre dezvoltare economică și integrare. Prin urmare, intenționăm să începem construcția a încă două puncte de trecere a frontierei” – a adăugat Oleksandr Fișciuk

Filed in: Cernauti, Odesa, Știrea ta, Transcarpatia Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

Pentru validarea formularului completeaza rezultatul adunarii : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 3385 TOCpress. All rights reserved.
webdesign project by Artimaginum DTh.
stats tracker