1

Oamenii de afaceri din România și Ucraina, așteptați la o conferință internațională la Cernăuți

Array-1647bInstitutul pentru Democratie si Dezvoltare din Cernăuți, împreună cu Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii Iași (APEC) și compania Arhipelago, organizează, în perioada 20-21 aprilie 2016, a doua ediție a Conferinței Internaționale Afaceri.ro la Cernăuți. Potrivit organizatorilor, evenimentul, care va aduna oameni de afaceri din regiunea de Nord-Est a României și din Cernăuți, are drept scop principal sprijinirea si încurajarea parteneriatelor economice și de afaceri între regiunile de frontieră.

Reprezentanții mediului public și privat, ai instituțiilor de învățământ superior și ai asociațiilor româno-ucrainene își vor da întâlnire la Cernăuți pentru a pune în valoare importanța colaborărilor între România și Ucraina.

“Acest eveniment reprezintă o șansă unică pentru oamenii de afaceri din Ucraina sa întâlnească delegația românească, să facă schimb de idei, viziune și strategii și să dezvolte noi parteneriate cu beneficii importante pentru ambele regiuni implicate. Anul trecut, la prima ediție a acestei conferințe, au participat 40 de companii românești care au interacționat cu firmele ucrainene prezente, facilitând astfel dezvoltarea de parteneriate, creșterea economică și apariția de afaceri noi” – George Bodnăraș, director al Institutului pentru Democrație și Dezvoltare.

Conferința va fi structurată în 2 părți:

  • dezbatere privind cooperarea economică transfrontalieră;
  • sesiune de business matching între participanții ucraineni și cei români;

Interacțiunile dintre companiile românești și cele ucrainene vor continua atât la cina organizată în seara de 20 aprilie, unde delegații vor putea să discute într-un cadru informal, cât și în cadrul intâlnirilor din data de 21 aprilie.

Detalii privind agenda Conferinței Internaționale Cernăuți 2016 pot fi consultate pe pagina oficială a evenimentului.

Intrarea la conferință este gratuită, iar participarea se face completând formularul de înscriere disponibil la următorul link: https://goo.gl/c1jBbK.

Evenimentul Afaceri.ro Cernăuți este organizat cu sprijinul următorilor parteneri: Clubul Antreprenorilor din Bucovina, Fundația de binefacere ″Resurse și inițiative sociale″, Horizont Business Hub, Saga Software, JCI Cernăuți, Gemini Cad Systems, Travis Corporate&Events, Mentor Training, Promos Collection, Exonia, Autonom, Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Camera de Comerț și Industrie Iași, Camera de Comerț si Industrie Suceava, Iconic Cluster, Invest in Iasi, Fabricat în Iași,, Meteo.ro, Ziarul de Iași, Iași Fun, Ziarul Evenimentul, Finantare.ro, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.

Filed in: Cernauti, Știrea ta Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

One Response to "Oamenii de afaceri din România și Ucraina, așteptați la o conferință internațională la Cernăuți"

Leave a Reply

Submit Comment

Pentru validarea formularului completeaza rezultatul adunarii : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2018 TOCpress. All rights reserved.
webdesign project by Artimaginum DTh.
stats tracker