0

Miniștrii de externe ai Ucrainei și României efectuează o vizită comună la Cernăuți

Ministrul ucrainean al afacerilor externe, Pavlo Klimkin, și omologul său român, Teodor Meleșcanu, efectuează, joi, o vizită comună în regiunea Cernăuți – anunță Biroul de Presă al MAE de la Kiev. În regiune se afla într-o vizită de lucru și ministrul ucrainean al educației și științei, Lilia Grinevici – potrivit sursei menționate.

Se preconizează că miniștrii Pavlo Klimkin și Teodor Meleșcanu, precum și ministrul Lilia Grinevici, alături de autoritățile locale, vor lua parte la inaugurarea noii școli din localitatea Iordănești. Evenimentul este programat să aibă loc la ora 9:00. Imediat după această acțiune, ministrul ucrainean Lilia Grinevici va face declarații în fața presei.

De asemenea, după o întâlnire în formatul tete-a-tete la sediul Administrației Regionale de Stat Cernăuți, miniștrii de externe ai Ucrainei și României vor susține o conferință de presă comună, programată pentru ora 12:30.

La 14:20, miniștrii Pavlo Klimkin, Teodor Meleșcanu și Lilia Grinevici vor depune flori la monumentele lui Taras Șevcenko și Mihai Eminescu din centrul orașului Cernăuți.

Filed in: Cernauti, Știrea ta Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

Pentru validarea formularului completeaza rezultatul adunarii : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2018 TOCpress. All rights reserved.
webdesign project by Artimaginum DTh.
stats tracker