0

Dezvoltarea infrastructurii la frontieră, subiect de discuție între Poroșenko și Iohannis

Peste câteva luni, președinții României și Ucrainei, Klaus Iohannis și Petro Poroșenko, vor dezbate modalitățile de dezvoltare a infrastructurii la frontieră – a anunțat zilele trecute președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, citat de Radio Impact.

Flutur a prezentat informația în contextul proiectului unor noi puncte de trecere a frontierei, variantele fiind Ulma, Straja și Izvoarele Sucevei. Potrivit președintelui CJ Suceava, după ridicarea vizelor pentru cetățenii ucraineni care călătoresc în Uniunea Europeană, vama Siret este foarte solicitată.

Gheorghe Flutur a mai subliniat că se impune ca și autoritățile din Ucraina să grăbească lucrările de asfaltare spre viitoarele puncte de frontieră. Un alt element important pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale, în opinia lui Flutur, este introducerea unor curse feroviare pe relația Suceava-Cernăuți.

Administrația Prezidențială de la București a anunțat că președintele României, Klaus Iohannis, va efectua o vizită în Ucraina și va merge în regiunea Cernăuți.

Filed in: Cernauti, Știrea ta Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

Pentru validarea formularului completeaza rezultatul adunarii : * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 4872 TOCpress. All rights reserved.
webdesign project by Artimaginum DTh.
stats tracker